Rozhovor

V seriáli, ktorý vám prinášame v kategórii rozhovor, zbierame príbehy slovenských výrobcov a ich produktov. 

Ako na pečenie makróniek?

Ako na pečenie makróniek?

Ako na pečenie makróniek nám prezradili profi cukrárka: Janka Chamajová z Džanka bakes a Baška Bajaníková z Baštička.

Barbora Puškáčová z Le Miam

Barbora Puškáčová z Le Miam

O svojej ceste k sladkému, ale aj ceste francúzskych dezertov k zákazníkom sme sa rozprávali s cukrárkou a spolumajiteľkou bratislavskej patisserie Barborou Puškáčovou.

Jankina čokoláda a jedlá tlač

Jankina čokoláda a jedlá tlač

Svet čokolády je tak rozmanitý, že si to človek vlastne ani nevie predstaviť. Nielen o čokoláde nám porozprávala ;Janka Sebíňová - čokolatiérka na plný úväzok

X
Nákupný košík
Produkt bol pridaný do košíka